Тенденциите на оригинални маратонки през 2022 г. не са нищо ново – това е просто подновяване и възраждане на минали стилове – в края на краищата стилът и модата са цикличен звяр.

Въпреки че тенденциите в пространството за мъжко облекло изглежда идват и си отиват през сезоните, не е изненада, че културата на маратонките се променя също толкова бързо.

Ако сте следвали СПОРТАЛ.com от известно време, тогава знаете, че обичам да проповядвам вечен стил и простота – опирайки се на ръба на минимализма.

Не съм много заинтересована по отношение на актуалните тенденции, но смятам, че е важно да съм в крак с това, което се случва, защото има вдъхновение, което да имаш, като следиш стила и модните тенденции днес.

В тази статия ще засегна модните маратонки за мъже през 2022 г., по-специално добрите, лошите и да, грозните. Аз лично харесвам магазина за маратонки SPORTFASTER.COM, за да бъда в крак с най-свежите спортни обувки на днешния ден.

Каква е най-новата тенденция при оригиналните мъжки маратонки?

И така, какви са модерните мъжки обувки, докато се насочваме към новото десетилетие? Това е въпросът, на който отговаряме с тази изчерпателна статия, включваща 8 тенденции за мъжки маратонки, които покриват гамата от това, което е актуално за мъжете в момента.

Забележка: Това е дълъг пост и затова го превърнах в удобен PDF файл, който можете да изтеглите безплатно и да прочетете в свободното си време. Просто въведете вашето име и имейл и ще го изпратя веднага.

Най-добрите ежедневни маратонки за мъже

Това са най-добрите ежедневни мъжки маратонки, известни още като добрите тенденции за маратонки, които напълно подкрепям за 2022 г. и след това. В тази статия ще представим още много стилове на маратонки, които можете да разтърсите и след това ще предоставим примери за това, което трябва да избягвате.

Нека започнем с минималистични мъжки маратонки

Две думи. Общи проекти (в ретро, ​​сиво или любимото ми, велур). Изцяло бяли маратонки са супер модерни от известно време. Безумно популярните обувки породиха минималистично движение на маратонки. Също толкова чисти и първокласни маратонки (и по-достъпни), например мъжки маратонки ADIDAS.

Изчистената и класическа минималистична тенденция на маратонки в момента е любима на феновете, достатъчно гъвкава, за да се обличате с шивашки от висок клас или да се обличате с спортни или ежедневни дънки. Това прави белите маратонки задължителни във всички мъжки гардероби. Greats Royale, класически Vans или Grand Crosscourt II са доста популярни, но достъпни опции, ако търсите чифт.

бели мъжки маратонки

Бели маратонки никога не излизат от мода. В този момент плътните бели кожени маратонки са повсеместни в света на мъжкото облекло – интелигентен ежедневен елемент, който ще съществува за известно време. В допълнение към белия, кафявият велур е друга, класическа и гъвкава опция. Произведени в Италия, Koio Capri в момента са едни от любимите ми минималистични маратонки, които нося.

Недостатък на белите маратонки е, че се замърсяват лесно и не препоръчвам да ги носите при дъждовно време или мръсни места. Независимо дали имате ограничен бюджет или имате малко повече за харчене, ще ви осигуря минималистични бели маратонки препоръки по-долу, както и някои опции за велурени маратонки.

Класически мъжки маратонки

Никога не можете да сбъркате с класиката, известна още като основни обувки за мъже. Повечето от тенденциите в обувките в тази статия ще изпадат и излизат от стил с течение на времето, но тези класики ще продължат да издържат. Марки като Vans, Converse, Nike и Adidas предлагат класически силуети от десетилетия.

Черно-бял чифт като Converse One Star или Vans Old Skool са класика на достъпна цена, подходяща за ежедневно ежедневно облекло. Като алтернатива, чифт ежедневни дантелени маратонки се съчетават изключително добре със спортни панталони, светли или тъмносини дънки. И тогава има изпитания и истински, класически Adidas Stan Smith.

Един от любимите ми вечни силуети идва от Nike, по-специално техния Nike Internationalist Low, който е елегантен и стилен и проектиран в безброй цветове за изключителна гъвкавост. Друг страхотен избор е винаги популярният, често разпродаден, Nike Killshot 2 с дъвка.

Мъжки маратонки за бягане

През 2016 г. технологията на маратонките направи скок напред, когато Nike пусна HyperAdapt 1.0, които по същество са самозавързващи се маратонки за огромните $750. Говорим за неща от типа „Назад към бъдещето“. Според Nike „Nike HyperAdapt 1.0 е първата напълно функционираща спортна обувка, която електронно се приспособява към контурите на крака ви чрез адаптивна технология за връзки – осигурявайки персонално, персонализирано прилягане, което прави чувствам се като продължение на тялото ти.“

Именно този вид технология за прокарване на границите прави тази тенденция на маратонки повече от просто тенденция, а вместо това модел, който ще оформи обувната индустрия през годините и десетилетията напред.

Много технологични силуети при маратонките за бягане са подходящи за ежедневна дреха, като тези маратонки Brunello Cucinelli с кожена гарнитура, разтеглени плетени маратонки. И тогава ето вашите по-подготвени за треньор атлетични маратонки, с любезното съдействие на Huckberry.

Днешните нови производители на технологии включват марки като On-Running, който владее над 6,6% от пазарния дял на обувките за спорт в Съединените щати, и Brooks Running, който продължава да краде пазарен дял от Nike и Adidas.

Всъщност, наследникът на HyperAdapt, Nike Adapt BB (пуснат на пазара на 14 февруари 2019 г.) подобрява своя предшественик, като се предлага на по-ниска цена от $350 и много по-елегантен силует. Представете си да завържете маратонките си с приложение. Е, сега можете.

От днес марките представят готини маратонки с вградена хидроизолация и рипстоп материи. И тези обувки не са само за бегачи или спортисти. Те са идеални маратонки, които да допълнят все по-популярния стил за спорт с техните елегантни силуети и плетени горни части.

С марки като Nike и Adidas, които тласкат технологиите за мъжки маратонки напред, технологиите и подобрените маратонки са само в начален стадий.


sportal

Добре дошли! Името ми е Велина Николова. Този блог е основно за професионалните ми интереси. Всичко в е-бизнеса за оригинални спортни стоки ме вълнува. Онлайн магазини, световни брандове, нови колекции, нови технологии и иновации в областта. Ще се радвам, ако ви бъде интересно.