Акцентите са онези части от една конкретна единица в перфектната визия, които ни позволяват да изразим себе си, но едновременно с това и да покажем, че познаваме последните актуални тенденции в модата.

SPORTFASTER – оригинални маратонки на ниски цени– е онлайн магазин за спортни обувки. Outlet №1 в България ни показва нагледно кои са акцентите в съвременните дамски маратонки. Разглеждайки колекцията на този дистрибутор, видяхме доста интересни декорации и чертите на най-модерните спортни обувки за жени през тази година. Ето кои са те:

1.Грайфер за тичане

Image of Women Аsics trainers

Може би, ерата на високата платформа при дамските кецове лека полека започва да си отива, тъй като вместо нея на пиедестал е поставен онзи удобен грайфер за тичане.

Типичен по-скоро за маратонките за спорт, той вече ще се съчетава с класическото ни градско облекло: сака и палта, поли с висока талия, панталони с широки крачоли и т.н.

2. Ярки и бонбонени цветове

Image of women trainers AdidasАко досега сте били предпазливи и по-скоро разумни, отколкото ексцентрични в модните си решения, вероятно, вашите спортни обувки в гардероба са в черно или бяло. Да, ама тази година, акцентът е съвсем друг. Важно е да изберете по-скоро маратонки в ярък или бонбонен цвят. Като за дамите идеални варианти са лилавото, червеното, зеленото електрик и розовото.

за дамите идеални варианти са лилавото, червеното, зеленото електрик и розовото. Share on X

3. Височина, но до глезена

Не платформа, а височина на самата обувка под формата на high topа акцент е нещо друго, което забелязахмеImage of women Adidas trainers в платформата  SPORTFASTER – оригинални маратонки. Тук има доста интересни модели с височина до глезена и честно да ви кажем, те са повече от удобен вариант за настоящия по-хладен есенно-зимен сезон. Дори да избирате нещо по-лятно, останете на същата вълна. Много от гуменките също са с такава височина. Те, между другото, идеално пасват на вашите рокли и миди поли.

4. Първо удобството, после стила

Идеята да се запази усещането за комфорт през целия ден е зачената в дизайна на повечето съвременни спортни обувки за дамите.

Много от вас сигурно ще си отдъхнете, защото сте изморени от ежедневното тичане по задачи на високи токчета.

Радваме се, че е така. В действителност актуалните модели за спортни обувки за дамите залагат на идеята за комфорт, който да продължи през целия ден. Ако обувката ви е удобна, пишете й един плюс, преди да се откажете от нея, защото не можете да измислите с какво да я носите. Сама по себе си комбинацията ще дойде. Да не говорим, че много дизайнери напоследък внедряват все по-усилено идеята да съчетаваме спортни с елегантни дрехи. Можете да направите същото, като вместо спортна дреха заложите на спортни обувки.

SPORTFASTER – оригинални маратонки е място, където ниските цени и оригиналните дизайни ще ви посрещнат и ще ви накарат да преосмислите настоящата си тактика за пазаруване. Защото тук, стоките наистина си заслужават.

Категории: Маратонки

sportal

Добре дошли! Името ми е Велина Николова. Този блог е основно за професионалните ми интереси. Всичко в е-бизнеса за оригинални спортни стоки ме вълнува. Онлайн магазини, световни брандове, нови колекции, нови технологии и иновации в областта. Ще се радвам, ако ви бъде интересно.